Dobry zakład lakierniczy w Wawie lub w okolicach Wawy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • michał1980
    Classic
    • 2009
    • 37

DJTOMEK, do tej pory za każdym razem dawałem sie zwieść opinii, że przód lub tył jest jeszcze OK i ze nie ma senu go wymieniac i dlatego wymieniałem tylko jedna oś. Byłem niestety uparty i cierpliwy w takim postępowaniu, ktore miało na celu "oszczędność". Za kazdym razem najdalej po miesiacu nie wytrzymywałem i wymianiem amory na drugiej osi. Ponowna wizyta w serwisie, strata czasu, ponowny wydatek na geometrie. Ale do ... 4 razy sztuka ... Czwarty raz nie dam sie namówić. Nie nie nie .... !!!!!
    No ale rób jak chcesz ....
  • Jaro102
    Rider
    • 2007
    • 656

Witam,
    Czy ktos może polecić jakis dobry warsztat lakierniczy w Wawie lub w okolicach wawy? Do pomalowania mam zarysowany tylny zderzak na prawym boku oraz rysy na tym małym kawałku który jest pod tylną prawą lampą. Zależy mi na dobrej i fachowej robocie. Z góry dzięki za pomoc.
    Pozdrawiam
    Jarek
    Octavia III RS 2.0 TDI CUPA

Komentarz

• wojtasos
      Ambiente
      • 2007
      • 104

to ja bym się również podłączył.. tez potrzebuję zamalować podobne obrażenia

Komentarz

• awaria_maniac
        Drive
        • 2010
        • 43

Witam,

ja również poprosiłbym o namiary. Jakiśkre... zarysował mi przedni zdzerzak os strony pasażera. Zarysowania niewielkie ale warto by zatuszować. Z góry dzięki.
        Octavia I 1.9 TDI ALH 2004

Komentarz

• mozgi
          L&K
          • 2009
          • 1128
          • Octavia I (1U2)
          • AKL 1.6 MPI 101 KM

tutaj jest ok http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=36937 , obok cmentarza bródnowskiego, nasz dobry kolega klubowy tam pracuje pskosz http://forum.octaviaclub.pl/profile....profile&u=1429 ,
          ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
          Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60

Komentarz

• psiko
            Drive
            • 2009
            • 49

Szczerze polecam Auto Babice. Robiłem u nich zderzaki które nie były z salonu głębokie rysy i pęknięcia (używki z allegro) wyszło wszystko jak nowe i cena nie była taka straszna

Komentarz

• fuego_2007
              Ambiente
              • 2009
              • 230
              • Octavia II (1Z3)
              • BSE 1.6 MPI 102 KM

Zamieszczone przez psiko
              Szczerze polecam Auto Babice. Robiłem u nich zderzaki które nie były z salonu głębokie rysy i pęknięcia (używki z allegro) wyszło wszystko jak nowe i cena nie była taka straszna
              A dziękuje dziękuje

Komentarz

Pracuję...